Coaching

Groei vinden wij belangrijk. En wij willen onze professionals graag verder brengen. Maar dit is niet altijd eenvoudig. Er kunnen zich verschillende vragen in je hoofd afspelen, waardoor het moeilijk is om aan je ontwikkeling te werken. Vragen zoals:

  • Welke richting heb ik voor ogen?
  • Beschik ik over de juiste competenties?
  • Hoe haal ik voldoening uit mijn werk?
  • Waar liggen mijn interesses?

Voor hen heeft Voort een coachingstraject. Zodat zij zichzelf beter leren kennen en bewust worden van hun sterke en verbeterpunten. En ook zij verder kunnen groeien.

Het coachingstraject

Het traject bestaat uit een tweetal gesprekken met een eigen coach van Human Connection. Door de huiswerkopdrachten en het eerste gesprek wordt er geconstateerd wat er precies gaande is. En tijdens het tweede gesprek wordt hierop ingespeeld door daadwerkelijk aan de slag te gaan met concrete ontwikkelingspunten en hoe deze aangepakt kunnen worden.

Een stap in de goede richting

Het volgen van het coachingstraject is een stap in de goede richting. Maar de juiste opvolging is ook van belang. De eigen consultant van Voort biedt hierbij een helpende hand. Door de professional aan te moedigen om bewust te werken aan ontwikkeling. En door samen te kijken naar welke training van de Voort Academy op dat moment passend is. Om zo verder te groeien als professional en als persoon.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer