Voort Academy

Omdat je wil groeien. De diepte induiken of de breedte ontdekken.

Vooruitgang gaat niet vanzelf. Daar zijn mensen voor nodig die innoveren. Die volledig op de hoogte willen zijn van de ontwikkelingen in hun vak. Of die zich juist willen onderscheiden door kennis op te doen op meerdere gebieden. Daarom krijgen onze professionals ieder jaar een opleidingsbudget van €1.500,- om te investeren in hun ontwikkeling. Ook bieden we onze professionals via de Voort Academy trainingen, opleidingen en coaching aan.

Trainingen

Bij Voort kun je persoonlijke en technische trainingen volgen. Voor het verbeteren van je vaardigheden en verbreden van je kennis. We werken samen met gerenommeerde opleiders. De trainingen worden gegeven door ervaren docenten en trainers. Ieder jaar nemen we de trainingen onder de loep. Aan de hand van recente ontwikkelingen passen we het aanbod aan.

Lees meer…

Talentprogramma’s

In één jaar een specialist worden? Onze talentprogramma’s zijn de ideale combinatie van werken en leren. Je gaat aan de slag met een uitdagend project of een bewogen functie. Tegelijkertijd werk je aan jouw ontwikkeling door het volgen van persoonlijke en technische trainingen. Je leert meer over een specifiek vakgebied en verbetert je persoonlijke competenties.

Lees meer…

Coaching

Niet iedereen heeft zijn of haar eigen ontwikkeling voor ogen. Het coachingstraject kan je hierbij helpen. Door gesprekken te voeren met een ervaren coach word je bewuster van je eigen competenties. Ook doe je op deze manier meer zelfkennis op en werk je aan je persoonlijke standvastigheid. Samen met je coach ga je aan de slag met de bevindingen. En zet je deze om naar praktische oplossingen. Zo groei je verder.

Lees meer…

Heb jij vragen over de Voort Academy? Vul het contactformulier in.