Webinar: ontdek jouw carrièremogelijkheden

Op zoek naar een nieuwe uitdaging of eerste baan? Spannend! Maar hoe vind je die in deze tijd? Jij wilt een plan. Dat treft, want wij vertellen je in een ochtend alles over je carrièremogelijkheden in de techniek. En jouw vragen? Daar krijg je direct antwoord op.

Klaar voor die volgende stap!

Je zult zien dat de wereld nog steeds voor je open ligt. Misschien scoor jij straks die geweldige baan of neem je deel aan een van de tien traineeships. Welke kant je ook opgaat, wij denken met je mee en helpen je vooruit. Na de webinar kun je verder in gesprek met onze trainers en consultants. En bepaal je samen jouw richting. Helemaal vrijblijvend. Dus, waar wacht je nog op? Meld je aan voor de webinar via het formulier op deze pagina en laat je informeren!

Zoek je direct advies op maat? Vraag dan een videogesprek aan met een van onze career coaches.

Meld je direct aan voor de webinar

Traineeships: afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd

Combineer verder leren met werken via een traineeship bij Voort. Kies de opleiding die bij je past, dan vinden wij daar een passende baan bij. Zo krijg jij de kans om je naast je baan verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. En daar blijft het niet bij. Want naast je traineeship krijg je bij Voort ook een persoonsgebonden opleidingsbudget. Daarmee kies je uit verschillende trainingen voor je persoonlijke ontwikkeling.

Voor welke traineeship ga jij?

 • Na de traineeship BIM ben je specialist in onder andere IFC,  Revit Architecture en Revit Bouwkundig Content Creation. Wil jij meer kennis over Navisworks, 3D modellen en BIM360?

  Lees hier meer over het traineeship BIM voor modelleurs, werkvoorbereiders, calculators en uitvoerders.

 • Jij wilt meer leren over de energietechniek en het energienet in Nederland. In de traineeship energietechniek leer je het proces begrijpen van het ontwerp tot de aanleg van elektranetten. Je wordt een echte specialist.

  Lees hier meer over het traineeship energietechniek.

 • Jij hebt al ervaring als elektromonteur/paneelbouwer en bent gezegend met een flinke portie ambitie. Machines ontwerpen als Hardware Engineer zie je dan ook helemaal zitten. Dit traineeship biedt jou de kans je snel te ontwikkelen.

  Lees hier meer over het traineeship EPLAN.

 • In een notendop werk je in dit traineeship met geografische data en volg je verschillende technische trainingen. Gaat jouw hart sneller kloppen van PostGIS/SQL, Python in Qgis, AutoCAD en FME? Dan is dit echt wat voor jou!

  Lees hier meer over het traineeship Geo-ICT.

 • Tijdens dit traineeship verdiep jij je in industriële automatisering zoals programmastructuren, programmeertalen, storingzoeken en systeemaansturing. Zo leer je hoe complexe machines functioneren en hoe je nieuwe machines én installaties ontwerpt. Je wordt specialist in PLC-systemen.

  Lees hier meer over het traineeship industriële automatisering.

 • In dit traineeship leer je een effectieve bijdrage te leveren aan de realisatie van mechatronische systemen. Je leert over de essentiële basisprincipes die een rol spelen in elke multidisciplinaire ontwikkeling van een mechatronisch (bewegings)systeem. Je verdiept je in onderwerpen zoals bewegingssystemen en wetten, basis motion control, interne dynamica en digitale bewegingscontrole.

  Hier lees je meer over het traineeship mechatronics.

 • Een jaar lang ga jij aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Op basis van jouw wensen en ambities wordt er gekeken hoe jij verder kunt groeien met onder andere coaching, drie speciaal ontwikkelde trainingen, extra trainingen naar eigen keuze en een opleidingsbudget. Ook een projectbezoek en kennissessies staan op de planning.

  Hier lees je meer over het traineeship persoonlijke ontwikkeling.

 • Met het traineeship projectmanagement civiele techniek leer je hoe je van ieder project een succes maakt. Je ontwikkelt jezelf verder in jouw vakgebied. Je krijgt meer kennis over onder andere risicomanagement, EMVI, UAV-gc en Systems engineering.

  Hier lees je meer over het traineeship projectmanagement.

 • Je leert de basisbeginselen van Revit voor de installatietechniek tijdens dit traineeship. Na een jaar begrijp je de software en weet je om te gaan met de modellen en bewerkingshandelingen.

  Lees hier meer over het traineeship Revit MEP.

Word jij de volgende trainee?

Meld je direct aan voor de webinar