Aanmelden informatiemiddag talentprogramma's Geo-ICT

donderdag 24 juni | 17:00 uur tot 18:15 uur

Informatiemiddag Geo-ICT

Wil jij naast een toffe baan je volledig kunnen richten op je ontwikkeling en op de hoogte blijven van de laatste trends in de Geo-wereld waardoor je sneller kan doorgroeien? Kom dan langs op onze informatiemiddag! Werken met geografische data en werken aan jezelf, dat zijn de talentprogramma’s Geo-ICT en Esri Advanced Program in een notendop. Deze middag wordt er informatie gegeven over wat de talentprogramma’s inhouden. Hier wordt ook het nieuwe Esri Advanced Program toegelicht.

Wij gaan met jou in gesprek en kijken naar jouw ambitie, potentie en persoonlijkheid. Wij weten altijd welke behoefte er speelt bij een GIS-bedrijf omdat wij dagelijks contact hebben met teamleiders van GIS afdelingen. Vervolgens gaan wij met ons team op zoek naar de plek die écht bij jou past. Jij houdt je focus op het afstuderen (of je huidige baan) terwijl wij gesprekken voor je regelen bij gerenommeerde bedrijven. Ben jij vervolgens positief? Dan gaat je carrière bij Voort van start!

Ben je benieuwd naar de talentprogramma’s? Kom dan digitaal langs op donderdagmiddag 24 juni 2021 om 17.00 uur en meld je dan aan via het formulier.

  • Datum: donderdag 24 juni 2021
  • Tijd: 17:00 uur tot 18:15 uur
  • Via: Teams (uitnodiging volgt)

Meld je hier aan voor de informatiemiddag

  • Op dit e-mailadres ontvang je ook de link van de informatieavond.